diumenge, 4 de novembre del 2018

3x16: Gastronovembre 2018

Si sou dels que gaudiu amb un bon àpat, us atrau provar noves experiències, sorprendre a les vostres papil·les gustatives o senzillament voleu tastar altres opcions culinàries, us porto una nova proposta gastronòmica que val per cinc: Gastronovembre 2018. Trobareu
cinc suggeriments per llepar-vos els dits!
Jornades Gastronòmiques Food & Fun Lleida
L’Associació Gastronòmica Food & Fun ens porta la 3a edició de les Jornades Gastronòmiques, que tindran lloc de l’1 al 22 de novembre del 2018 en 13 establiments de Lleida, Alcoletge i Raimat. El food & fun ens ofereix menús de preus molt variats (de 20 a 60 €) els quals inclouen plats tradicionals de Lleida, cuina de muntanya, marinera, gallega, italiana, belga i japonesa.

Els restaurants participants en aquesta tercera edició de les jornades són Bar Bodega Blasi, La Cova de Vidre, Caravista Restaurant, Lamagda Taverna, Chef Moule, Restaurant L’Hortet, Click Menu, Restaurant Nou Casa José, Crāpula Restaurant, Rona Behi, Raimat Golf Club, Restaurant Urgell i La Casa del Vermut.
Vegeu els menús proposats aquí.
24a Mostra Gastronòmica de les Garrigues
El Consell Comarcal de les Garrigues i nou restaurants de la comarca, organitzen la Mostra Gastronòmica de les Garrigues que es durà a terme del 3 de novembre al 16 de desembre del 2018. La Mostra pretén fomentar i donar a conèixer la cuina de les Garrigues i l'oli d’oliva verge extra d'aquesta zona.

Els restaurants participants són: Restaurant El Drac (Els Omellons), Restaurant Ca La Margarida (L'Albi), Restaurant Benet ( Les Borges Blanques), Restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues), Restaurant La Garbinada (Granyena), Restaurant La Placeta (Arbeca), Restaurant Masia Les Garrigues ( Les Borges Blanques), Restaurant El Castell (La Floresta), Restaurant Sindicat de Tarrés (Tarrés). 

Ofereixen menús degustació d'entre 30 i 40 € aproximadament. Els àpats s’elaboren amb oli d’oliva verge extra de les Garrigues. Els menús es poden degustar els dissabtes al migdia i a la nit, i els diumenges i festius al migdia. Es recomana reservar taula amb antelació.
Vegeu els menús proposats aquí.
Porc Passió. Mostra Gastronòmica del Porc a Lleida.
La 7ª edició de la Mostra gastronòmica del porc "PorcPassió" va arrencar el passat 2 de novembre. Fins al 30 d'aquest mes, trobarem moltes propostes culinàries, d'entre 4.5 € i els 25 € aproximadament, amb el porc com a protagonista en 30 establiments de Lleida ciutat i província. 
Vegeu el llistat de restaurants i ofertes suggerides aquí.
Camins d'or líquid al Segrià Sec
Del 8 de novembre al 16 de desembre arriba la 9a edició dels "Camins d'or líquid al Segrià Sec". Es tracta de tot un seguit de propostes culturals, gastronòmiques i turístiques  que ens permetran resseguir una ruta amb l'oli com a personatge principal.

Les activitats programades inclouen tallers gastronòmics, esmorzars populars, visites guiades, etc.
Vegeu el programa complet aquí.
IX Jornada de Tastets Gastronòmics Almenar
La 9a Jornada de Tastets Gastronòmics es durà a terme a Almenar el cap de setmana del 9 i 10 de novembre. Es tracta d'una fira de productes de temporada i de proximitat que inclourà tasts, tallers i xerrades. El preu del tíquet dels tastets és de 5 €.
Més info aquí.
Nyam-nyam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada