dimecres, 25 de juliol del 2018

2x72: Terrasses en acció a Lleida

Avui us porto la darrera entrada d'aquesta segona temporada de Silvinaction que alhora és una nova proposta gastronòmica: Terrasses en acció a Lleida. A la ciutat hi ha moltes terrasses d'estiu, però us he preparat un recull de les terrasses més singulars o molonguis que podrem trobar-hi. Veureu que hi ha opcions per a tots els gustos. A més, em fa molta il·lusió anunciar-vos que al final d'aquesta publicació descobrireu un sorteig doble gastronòmic...de quina de les nou terrasses es tractarà? Us convido a descobrir-ho tot fent un tomb per la meva selecció personal de terrasses d'estiu. Terrassegem?


1. Clea Tushé
La terrassa Clea Tushé està situada a la part més alta de l'edifici Bambú de la plaça Cervantes. El seu emplaçament la fa una de les úniques d'aquestes característiques a la nostra ciutat. A partir de les 20 h podeu gaudir del capvespre, d'un sopar més tard o anar-hi a mitjanit amb un ambient chillout i la possibilitat de gaudir de còctels diversos. 
photos by @cleatushé
Els diumenges d'estiu a partir de les 21.30 h la terrassa del Clea ens ofereix música en directe amb grups locals i els seus concerts acústics. Aquí teniu la programació pel que queda d'estiu:
  • 29 de juliol: La Taverna dels Somnis
  • 5 d'agost: Dark Coffee
  • 12 d'agost: Avstral
  • 19 d'agost: La Banda de Jonas
  • 26 d'agost: Pijam 
2. EGB
EGB és un local de recent obertura ubicat a l'avinguda Alcalde Porqueres, 9. Es tracta d'un espai decorat amb temàtica dels anys 80, 90 i 2000 amb música ambient d'aquells anys. La seva terrassa és bastant petita, i potser un xic recarregada, però si sou dels que teniu nostàlgia d'aquells anys, segur que fareu un bon exercici de memòria.
3. Grans Records
Qui no coneix Grans Records? Situat al carrer Alcalde Costa, 11, és un espai amb esperit propi que és molt més que una botiga de vinils o una cerveseria, doncs aposta clarament per iniciatives culturals, musicals, els seus famosos tasts/maridatges, etc.
photo by @gransrecords
La terrasseta interior de Grans Records és petita, però és un molt bon lloc al centre de la ciutat, per conversar amb amics o familiars, deixar-se assessorar i descobrir una nova cervesa artesana de les que tenen en estoc acompanyada d'una barreja de fruits secs o unes olives. Si voleu anar a Grans Records, fins a finals de setembre obren totes les tardes de dilluns a dissabte i dissabtes al matí.
4. La Terrasseta dels Vins
La Terrasseta dels Vins és al carrer Panera, 12 al cor del centre històric de Lleida. És la terrassa alternativa per excel·lència de la nostra ciutat. Menuda i acollent alhora, és el lloc ideal per refugiar-se de la calor sufocant, tot prenent alguna cosa amb amics o familiars, sopar o anar a fer el vermut en un lloc fresc i agradable. Si no la coneixeu, us agradarà: tracte proper i bon rotllo assegurat! Els que de joves anàveu al Trivial o a la zona dels Vins, de ben segur que retrobareu la seva essència: rock, ska, punk i reggae. Fins i tot us podeu deixar temptar, tornant a assaborir la seva famosa "sangre heavy". La recordeu? 
A la Terrasseta dels Vins hi podeu anar de dilluns a dissabte a partir de les 19 h per fer una cerveseta, tapes, refresc, combinat, gintònic, mojito, copa de vi de proximitat, etc. A partir de les 21 h serveixen sopars a base d'entrepans (el de sobrassada amb brie i pa de pita és un "must"), amanides i tapes variades (braves, humus de cigrons o llenties, ous remenats vegetarians, croquetes casolanes variades, etc.) Cal destacar que tenen vàries opcions vegetarianes i/o veganes. 
photo by @laterrassetadelsvins
Els diumenges de 12 a 15 h també podeu anar-hi a fer el vermut!! Anar a fer "Els Vermuts de La Terrasseta" és genial!
5. La Torre del Cotton
La Torre del Cotton està situada als afores de Lleida a la Partida de Balàfia, 11, darrera de l'antiga sala Cotton Club. La terrassa d'estiu del Cotton obre les seves portes cada dia de la setmana a partir les 19 h i disposa d'aparcament propi. La Torre del Cotton és una terrassa molt gran dividida en subespais molt diferents entre si: una zona amb terrassa per a sopars i dues zones chillout amb diferent ambientació i il·luminació.  Us he de confessar que tinc especial predilecció per la zona bambú i les seves canastres balancins penjants...relax total!

photos by @latorredelcotton
A la Torre hi podeu anar tant a sopar a base d'entrants, tapes,  torrades, entrepans, enrotllats, etc. com anar a fer un beure pre o post-sopar.  Això sí! Com que està situat en una zona apartada de la ciutat, preneu precaucions amb els mosquits si hi aneu al capvespre. Compten amb una àmplia carta de còctels, mojitos i gintònics. A més de dilluns a dijous podeu gaudir d'aquestes ofertes:
I a més a més,els dijous d'agost...
6.Mirador Camps Elisis- Summer Lounge
La Terrassa del Mirador dels Camps Elisis està situada a l'avinguda Josep Tarradellas, 47. Un entorn privilegiat a prop del riu Segre i amb vistes a la Seu Vella.  
photo by @elmiradordelscampselisis
Al Mirador Summer Lounge hi podeu anar a menjar tapes especials, a fer un beure o a degustar còctels a la fresca amb música ambient. 
7.Club Morrison Lounge Club
El Club Morrison Lounge Club està situat dins el centre d'oci KOA a l'avinguda Rovira Roure, 195 de Lleida. El Morrison té dos espais: un d'interior per a sopars i una gran terrassa exterior amb sofàs, pista de ball, taules grans i zones més íntimes.
photos by @clubmorrisonloungebar
La terrassa del Club Morrison obre de dimarts a diumenge de les 17 h fins a les 2 o 3 h de la matinada. Hi trobareu una àmplia varietat d'aperitius, cerveses (és tap station de San Miquel), còctels, combinats, sopars a la terrassa, barbacoa, etc. Els divendres i dissabtes hi punxa un dj fins al seu tancament.
8. El Raier del Damunt

La setmana passada es va obrir aquest nou espai a la terrassa de La Llotja de Lleida. Malauradament, no em va ser possible assistir a la inauguració, i per tant no us puc donar una informació més personalitzada d'aquest. I vosaltres, hi heu estat?

El Raier del Damunt obre cada dia d’estiu de 20 h a 2 h. Hi ha tres zones inspirades en el curs fluvial del Segre: Zona Taberna, Zona Restaurant i Zona Terrassa. La terrassa del Raier ofereix sopars amb música en directe.
Programació:
Divendres 27 de juliol- Jordi Viladomat
Dissabte 28 de juliol- Luis De Miguel
Divendres 3 d'agost- Irene & Andrew Leib.
Dissabte 4 d'agost- Jordi Viladomat (piano)
Divendres 10 d'agost- B-sides Collective
Dissabte 11 d'agost- Jordi Viladomat (piano)
Diumenge 12 d'agost- Music Lovers Duet

photo by @Raierrestaurant

9. 1203
El 1203 està ubicat al turó de La Seu Vella de Lleida. Aquest any han obert una nova terrassa al Castell del Rei: el 1203 Palau del Rei. L'horari d'obertura és de dilluns a diumenge de 10 h a 2 h.
photos by @1203

Al Restaurant 1203 hi podeu anar a fer tot tipus de beures: refrescs, cerveses, combinats, còctels, gintònics, etc. A més també hi podeu anar a sopar. Disposen de carta amb tapes fredes, calentes, hamburgueses, amanides, taules d'embotits, torrades, etc. Molt recomanable reservar si hi voleu anar a sopar! El rang de preus és mig, mig-alt, però val molt la pena gaudir de les vistes de la nostra ciutat des de la Seu Vella. 

Tant al Restaurant 1203 com a la nova terrassa 1203 Palau del Rei podeu gaudir de música en directe tant en format concert acústic com en format dj els caps de setmana. Aquí us deixo amb la programació pels pròxims dies d'ambdós espais:
1203

26 de juliol: Surprise (acustic duo)
27 de juliol: SAU (info.: www.turoseuvella.cat)
28 de juliol: RedTones (Jazz)
3 d'agost: Jordi Viladomat (piano)
4 d'agost: Luis de Miguel.
9 d'agost: Pijam
11 d'agost: Dj Rojas

1203 - Palau del Rei:
Dijous 26 de juliol: Loconut DJ
Divendres juliol i agost: Jordi Baldrich & Friends (Deephouse & Chill)
Dissabtes juliol i agost: Berbis Bros 2 (Ivan Berbis Javi Berbis)
Diumenges d'agost: Djs locals i nacionals.
29 de juliol: Luis Ortega Dj
3 d'agost: BULLDOG Gin Party
Dijous d'agost: Festa amb Loconut DJ.

SORTEIG!!!
Per celebrar que acabem la segona temporada de Silvinaction i gràcies als companys del Trivial, us porto un sorteig doble molt apetitós...

Quin són els premis?

Primer premi: Un sopar complet per a dues persones a La Terrasseta dels Vins.

Segon premi: Vermut complet per a dues persones a La Terrasseta dels Vins.

Què heu de fer per participar?

1- Ser fans o seguidors de Silvinaction al facebook.

2- Comentar a la publicació "Terrasses en acció a Lleida" del facebook amb qui t'agradaria compartir el sopar i/o el vermut.

Recordeu que heu de complir les dues condicions per a poder accedir al sorteig!!!

Data límit per a participar

Dilluns 30 de juliol a les 23.59 h.

Data del sorteig i publicació dels guanyadors

Dimarts 31 de juliol al vespre.



Molta sort a tothom i acabeu de passar un molt bon estiu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada