dijous, 16 de març del 2017

Canvia la teva mirada- Down Lleida.


El proper 21 de març es celebra el Dia Mundial de la Síndrome de Down. L'associació Down Lleida ha organitzat un seguit d'esdeveniments estesos a tothom que hi vulgui participar. Més avall trobareu tota la informació i els detalls dels actes programatsDes d'aquí vull agrair a la Pilar Agustín de Down Lleida per tota la informació que m'ha proporcionat.

La campanya de difusió i captació de Down Lleida porta per títol "Canvia la teva mirada." Posar-se en la pell dels altres és un exercici fonamental que ens ajuda a veure la realitat amb una altra perspectiva i a empatitzar-hi. Quan canviem la nostra mirada, comprenem amb profunditat tot el que els altres tracten de transmetre'ns i així podem establir-hi un diàleg, no creieu?

L'objectiu principal de "Canvia la teva mirada", és donar a conèixer i sensibilitzar  a la població sobre les capacitats d’aquest col·lectiu. A més, també es busca que tothom conegui de prop a les persones amb síndrome de Down. Finalment, tenen el propòsit de captar fons per tal de donar continuïtat als projectes que l’entitat desenvolupa. Aquests projectes cerquen la millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i promouen la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu, laboral, formatiu, vida independent, oci i voluntariat.

Down Lleida


DOWN LLEIDA va ser constituïda el 1995 com entitat sense ànim de lucre. Un dels objectius de Down Lleida és millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins la societat. A més, promouen la normalització i la inclusió de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals en els diferents àmbits socials, des de la solidaritat i el respecte en el si d'una societat tolerant i plural. Per aquesta raó treballen per afavorir un canvi de mentalitat en la societat actual en la manera de veure i considerar aquest col·lectiu.

Activitats programades



- Programació general
19 de març de 12.00 a 14.00 – Vermut Torero al Bar Gilda en benefici a Down Lleida.

20 de març a les 19.00 – Recital poètic dedicat a la memòria de Màrius Torres a càrrec de la companyia Cassigalls a la Sala d'actes de la Biblioteca Pública de Lleida. Entrada solidària a benefici de Down Lleida.

21 de març a les 18.00 – Projecció del Documental "Motxilla 21" a la Sala d'Actes de L'obra Social d'Ibercaja.

24 de març a les 20.30 – Concert corals a l’Església Sagrada Família del barri de Cappont. Aportació voluntària en benefici de Down Lleida.

- Jornada de captació i difusió Down Lleida
24 i 25 de març- Diversos espais.


- Programació de la Jornada "Canvia la Teva Mirada."
25 de març - Plaça de Sant Francesc, Lleida Activitats per grans i petits.
  • 11 h- Ricard Duran Dj.
  • 11.30 h- Bàdminton.
  • 11.30 h - Batucada- De la plaça de la  Catedral a la plaça Sant Francesc.
  • 12 h- Acte central del dia mundial de la Síndrome de Down.
  • 12 h- Visita Plusi.
  • 12.30 h- Animació infantil.
  • 18 h- Photocall.
  • 18.30 h - Zumba.



Us convido a participar i col·laborar-hi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada